TÄYTEAINEHOIDOT


Hoidan yrityksemme pistoshoidot. Olen alunperin sisätauteihin ja kirurgiaan erikoistunut sairaanhoitaja, laajan akuutti- ja operatiivisen puolen kokemuksen jälkeen olen kouluttautunut esteettisiin hoitoihin ja tehnyt niitäkin jo pitkään. Pysyn uusimpien trendien vaatimalla tasolla jatkuvan ulkomaisten plastiikkakirurgien järjestämän täydennyskoulutuksen ansiosta. Arvostan suomalaisia tekijöitä, mutta opin mielelläni myös maailmalta uusia tuulia. 

Toiset asiakkaat tietävät tarkalleen mitä haluavat ja silloin toiveet toteutetaan. 

Tullessasi sinun ei tarvitse tietää asiasta yhtään mitään. Katson aina mikä toimenpide on kenellekin paras. Kerron vaihtoehdoista ja keskustellaan asiasta. Koskaan ei tehdä asioita joissa ei ole järkeä vain tekemisen takia, täytyy olla asialliset tavoitteet. 

Täyteaine-, kalsium-, plasma- ja mesolankahoitoja voidaan yhdistellä. Jokaiselle hoidolle on omat kohderyhmänsä ja tarpeensa, asiakkailla on erilaisia toiveita. Vuosien varrella on kehittynyt paljon ns. vinkkivitosia, joiden avulla on helppo tehdä hoitosuunnitelmia, välttää huonot valinnat ja toimia asiakkaan toiveiden mukaan. Monesti paras jälki tulee huolellisen, monien kuukausien toteutuksen jälkeen hitaasti, jolloin vältetään törröhuulet saaden kuitenkin täyteläisyyttä. Voidaan kohottaa kasvoja nuorekkaaksi tuomatta poskille lisää painavaa massaa. Kenenkään kasvot eivät ole symmetriset molemmilta puolilta, eroja voidaan tasoittaa menemättä överiksi. Ikääntyminen huomioidaan hoidon erilaisilla valinnoilla. 

Joskus saan kritiikkiä siitä etten kerro tarkkaa hintaa etukäteen. Mitä kunnianhimoisempi työn jäljen tavoite on, sitä vaikeampaa hinnoittelu on etukäteen. Kerron hinnan ja suunnitelmat heti asiakkaan nähdessäni mutta puhelimessa en voi kuin arvailla. Vaihtoehtoja on valtavasti, tervetuloa ilmaiselle konsultaatiokäynnille kuulemaan lisää! 

Pistoshoidoissa käytän asiakkaan toiveen ja tavoitteiden ohjaamana joko neulaa tai kanyylia. Puudutukset tarpeen mukaan.


- Ritva Saha -
MILLAISET HUULET HALUAISIT?

 

Huulet kapenevat iän myötä viivamaisiksi saaden aikaan tiukan ilmeen. Täyteaineilla tai plasmalla voidaan muokata huulistasi juuri niin täyteläiset millaisiksi niiden haluat tulevan.

Asianmukaisesti tehtynä saamme joko hillityt, täyteläistetyt huulet taikka halutessa hyvinkin massiiviset ja muodokkaat huulet ilman ankka-efektiä. Myös pienien yksityiskohtien, muotojen ja rajausten teko erikseen tai muun täytön mukana kuuluu asiaan.LUONNOLLINEN NUOREKKUUS


Iän myötä kollageenin, tukirakenteiden ja rasvan määrä tietyiltä alueilta vähenee vaikka itse luurakenne pohjalla säilyy entisellään. Ikävä kyllä rasvat eivät kokonaan häviä vaan monesti kerääntyvät toisaalle. Muutos saa posket kaventumaan, ennen pitkää roikkumaan aikaansaaden syviä juonteita, ryppyjä, hamsteripussit sekä kireän ja vihaisen vaikutelman antavat huulet. Ihonalaiskudos kutistuu. Silmäpussit ja yläluomet saavat painovoiman vaikutuksesta osansa. Yleisilme muuttuu jopa pelottavaksi. 

Kiire, stressi, liiallinen aurinko, valvominen, tupakointi saavat aikaan vielä enemmän ryppyjä ja juonteita sekä tekevät ihon entistä enemmän sairaan harmaankalpeaksi. 

Yhtä hyvin kuin uusien kokemusten tai tavaran hankkiminen tuovat toisille iloa ja pönkittävät itsetuntoa, sijoitus jokapäiväiseen näkymään peilissä tuovat taatusti enemmän mielihyvää.

Suunnittelemme toiveidesi pohjalta sinulle järkevimmän tavan nuorentaa muotoja, vähentää ryppyjä ja täyteläistää piirteitäsi.


Nuorekkuus ei palaudu pelkän yksittäisen rypyn siloituksella, vaan tarvitaan tarkoitukseen sopivin laadukas täyteaine juuri oikeaan paikkaan, oikealla tekniikalla pistettynä lisäämään ihonalaiskudoksen tilavuutta sekä kiihdyttämään omaa kollageenituotantoa. 

Täyteainehoitojen avulla täyteläistämme huulet, nuorennamme väsyneen näköistä ilmettä, kohotamme tiettyjä osia kasvoista, siloitamme samalla ryppyjä. Pystymme vaikuttamaan kuopissa oleviin silmiin, laskeutuneisiin poskipäihin, oikaisemme nasolabiaalipoimut. Suoristamme suupieliä tehden vihaisen näköisen ilmeen positiiviseksi. Leuan ja nenän linjoja voidaan tasoittaa. Jopa ryppyiset kädet voidaan saada näyttämään nuoremmilta hoitojen avulla. Alla olevassa kuvassa lukuisat käyttöalueet.


 

Toisinaan on järkevämpi kohottaa valahtaneet posket ylemmäksi saaden tietyt rypyt oikenemaan itsestään ja välttämällä uusien ryppymakkaroiden muodostumista.      

Käytämme täyteainehoidoissa huippulaadukasta CE-sertifioitua hyaluronihappoa, jota elimistössä on valmiiksi. Aine ei ole eläinperäinen. Sen tulokset näkyvät nopeasti ja on aineena tunnettu, ollut alalla käytössä yli 20 vuotta. Käyttämämme aineet ovat Teosyalia, Princessiä tai Hydryalixia.


Mikäli tuloksia halutaan pidempiaikaisesti tai massiivisemmin, käytämme kalsiumhydroksyyliapatiittia (CaPA, Crystalys). Tietyissä tapauksissa käytämme molempien aineiden sekoitusta (CaPA sekä Hydryalix).

Hyaluriinihappo lisää kudoksen kosteutta ja täyteläisyyttä, tulokset näkyvät nopeasti. CaPA puolestaan lisää kudoksen kollageenin muodostumista saamalla ihon muodostamaan uutta tukirakennetta. Aineiden yhdistelmällä saadaan parhaat tulokset. Heti toimenpiteen jälkeen täyteainegeeli siloittaa rypyt, kohottaa piirteet ja tekee näyttävää jälkeä. Myöhemmin kuukausien kuluessa aineen teho lievenee hitaasti, mutta CaPAn sisältämät kalsiumpartikkelit ovat ehtineet saada elimistön muodostamaan omaa kollageenituotantoa alueella, jolloin ihon laatu ja rakenne paranevat sisältäpäin.Tulokset säilyvät jopa kaksi vuotta. Molemmat aineet ovat erittäin turvallisia.

Hinnat riippuvat täysin siitä paljonko ainetta kuluu ja mitä käytämme. 

Jos täyttö ei ole tarkoituksenmukainen, siirrymme mesolankahoitoon. Tästä tarkemmin omalla sivullaan. Ilmaisella konsultaatiokäynnillä selviää jokaiselle tarkoituksenmukaisin toimenpide.

Kanyylin ja neulan vertailua, kanyylin etuja ovat: vähemmän mustelmia, vähemmän kipua ja turvotusta, mahdollistaa full facet ja muut isot alueet. Kaikki alueet jotka voi hoitaa pistämällä, voi hoitaa kanyylilla. 

Toisaalta neulalla tehdessä voimme muotoilla yksityiskohtia paremmin, saada huulien kaaret sydämen muotoisiksi ja täyttää pieniä yksityiskohtia selkeämmin.

PRP-HOIDOT


PRP-plasmahoito on vaihtoehto ikääntymismuutoksiin. Sitä käytetään heleyttämään harmaata tai sameaa ihon väriä. Tummat silmänympärykset vaalennetaan. Plasman kasvutekijät virkistävät ihon pintaverenkiertoa, tumma alue vaalenee. Kasvonpiirteitä voidaan nostaa lihasten veltostumisen ja kollageenin vähentymisen jäljiltä. Epätasainen ja ryppyinen iho voidaan tasoittaa. Väsynyt ilme tehdään nuorekkaaksi, pirteytetään. Juonteet, rypyt ja arvet kasvoilla, kaulalla ja dekoltella kohenee. Toimenpide stimuloi ihoa uudistumaan ja tuottamaan uutta kollageenia, juonteet tasoittuvat ja arvet pehmenevät.

PRP-plasmahoito (Platelet Rich Plasma) sopii erityisen hyvin henkilöille, jotka eivät tahdo turvautua synteettisiin täyteaineisiin. Toimenpiteessä käytetään asiakkaan omaa verta, minkä vuoksi allergiset reaktiot tai hylkimisoireet ovat äärimmäisen epätodennäköisiä.

Toimenpiteessä otetaan pieni määrä verta, kuten normaalia verinäytettä otettaessa. Veri sentrifugoidaan, jotta solut saadaan erotetuksi näytteestä pois. Jäljelle jäänyt runsasverihiutaleinen plasma injektoidaan tämän jälkeen käsiteltävälle alueelle. Plasma sisältää runsaasti kasvutekijöitä, jotka itsessään uudistavat ihokudosta sekä saavat alueella olevan oman plasman verihiutaleet aktivoitumaan. Tämän lisäksi plasma vetää voimakkaasti puoleensa elimistön omia kantasoluja. Elimistön omat kantasolut pystyvät erilaistumaan hoidettavan alueen soluiksi. Alueelle siirtyneet kantasolut auttavat kudoksia ja soluja uudistumaan. Toimenpide on nopea, mustelmat ja turvotukset ovat minimaalisia.

Veltostuneet piirteet elävöityvät. Toimenpide stimuloi ihoa tuottamaan uutta elastiinia ja kollageenia. Iho ryhdistyy ja kiinteytyy. Hoitoon voidaan yhdistää hyalurinihappohoito.

PRP-hoito on vakiintunut menetelmä mm. lihas-, nivel- ja jännevammoissa. Se on erittäin turvallinen. Hoidot ovat tehokkaimmat 2-4 kerran sarjahoitona.

Hiustenlähtöön saadaan apua hoidettavan alueen uudistuvan ihokudoksen kautta. Myös kulmakarvojen ja ripsien kasvua saadaan tehostettua.

Ensimmäiset 1-2 kertaa pysäyttävät hiustenlähdön, seuraavien kertojen jälkeen uutta kasvua alkaa tulla. Teemme aina henkilökohtaisen hoitosuunnitelman, koska joskus hiustenlähdölle on jokin syy jonka voimme löytää. 

Kasvonpiirteet muuttuvat iän myötä, painovoima tekee tehtävänsä. Ensimmäisenä laskeutuvat kasvojen alaosa, suun ympäristö veltostuu ja alaposkiin ilmestyy ns. hamsteripussit vanhentamaan ilmettä.

Mesolangat ovat veitsettömälle kasvojenkohotukselle erinomainen vaihtoehto. Langat ovat samaa materiaalia kuin kudosten ompelulanka, hajoavat kudokseen jättäen jälkeensä vettä ja hiilidioksidia jotka poistuvat kiihtyneen verenkierron ja aineenvaihdunnan myötä. Materiaali on steriiliä, biohajoavaa. Materiaali poistuu täysin noin puolessa vuodessa. Lankojen kontrolloidun asteittaisen hajoamisen aikana ihossa syntyy uusia terveitä kollageenisäikeitä, joka kohottaa ja napakoittaa kudosta.

Hoidolla hoidetaan ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita, ryppyjä ja kasvojenpiirteiden laskeutumista. Parhaimmat tulokset saadaan ensimmäisten ikääntymismerkkien ilmestyessä 35-45 (-65) ikävuoteen saakka

- alakasvojen veltostunut iho, ns. hamsteripussit

- pehmentyneet kasvojen ääriviivat

- nasolabiaalijuonteet

- alaspäin kääntyneet suupielet

- kaksoisleuka ja veltostunut kaula

- veltostunut silmänympärysiho ja laskeutuneet silmäkulmat


Hoidon kontraindikaatiot:

- raskaus, imetys

- sydänsairaus, marevanlääkitys

- diabetes, paikallinen tulehdustila tai arpikudos

- krooninen sairaus tai jatkuva tulehduskipulääkkeiden käyttö


Hoito uudistaa ja elvyttää ihoa, poistaa ikääntymismuutoksia. Velttoa ihoa kohotetaan. Hoidolla on hyviä tuloksia myös alleihin, löysään vatsaan tai roikkuviin pakaroihin. Hoito lisää ihon fibroplasteja ja stimuloi niitä kollageenin uusiomuodostukseen. Lopullinen hoidon tulos näkyy 3-6 kuukauden kuluttua kun ihossa muodostuva kollageeni on alkanut kiinteyttää ja kohottaa kudoksia sisältäpäin. Hoito vauhdittaa lymfakiertoa alueella poistaen turvotusta. Verenkierto alueella paranee saaden ihon värin elävämmäksi. Pigmenttiläiskät saattavat vaalentua.


Hoidon kulku

Ennen toimenpidettä alueelle levitetään puudutusvoidetta ja hoito suunitellaan huomioiden asiakkaan kasvonpiirteet sekä toiveet. Ihoon viedään neulojen avulla lankoja, jotka ovat hoitosuunnitelmaan pohjautuen eri pituisia ja paksuisia. Neulan avulla lanka saadaan juuri oikeaan kohtaan. Käytämme yhden alueen hoitoon yleensä vähintään 15 lankaa, vaativa kiinteytys vaatii enemmän lankoja, jopa useita kymmeniä. Emme suorita toimenpiteitä alle 10 langalla koska haluamme laadukkaan lopputuloksen.

Neulat ja niissä kiinni oleva lanka on suunniteltu juuri mesolankahoitoa varten, tarkoituksena aikaansaada mahdollisimman vähän kudosvaurioita ja tuntemuksia. Hoidon jälkeen kolmen kuukauden ajan kollageenin uusiomuodostus on voimakasta, uudet kollageenisäikeet kiinteyttävät ja kohottavat ihoa.


Tulokset

Tulokset näkyvät jossain määrin heti hoidon jälkeen parantuen koko ajan puolen vuoden ajan, jolloin päästään lopputulokseen. Heti hoidon jälkeen iholla voi esiintyä pieniä mustelmia, aristusta ja turvotusta viikon ajan. Turvotuksen laskeuduttua joitain lankoja voidaan lisätä mikäli halutaan. Uusi varsinainen vastaava hoito voidaan tehdä aikaisintaan vuoden kuluttua! Täyteainehoidoilla tai vampyyrilla voidaan täydentää lopputulosta parin kuukauden kuluttua.


Hoidon jälkeen

Vältä kasvojen ääriasentoja, tupakointia ja alkoholia viikona ajan. Pyri syömään helposti sulavaa ruokaa, vältä kovaa pureskelua, kuumuutta, kylmyyttä ja fyysistä rasitusta myös viikon ajan.


Hinnat

Hinta muodostuu käytettyjen peruslankojen määrän perusteella. Ensimmäiset 20 lankaa 18,-/kpl, sen jälkeiset 10,-/kpl (peruslangat). Vartalohoidoissa käytetään tukevampia lankoja. Tähän tarkoitetut 3D- langat ovat 99,00/ kpl. Hoito ja lankojen määrä suunnitellaan etukäteen.


Epäröitkö?

Varaa ilmainen konsultaatioaika Fredalle Long Lasting Beautyyn (www.longlastingbeauty.fi) Ilmajoelle Next Level Beautyyn (www.nextlevelbeauty.fi) tai Turkuun hoitola Auraan (www.hoitolaaura.fi), kuulet tarkemmin mitä omalla kohdallasi olisi viisainta tehdä. 

Lisätiedot ritva.saha@pr2y.fi tai 040 5270729

Mesolangoilla voidaan kiinteyttää vatsaa, alleja, reisiä ja muita vartalon ongelmakohtiaHinnat


Hyalurinihapoista käytämme vain laadukkaita tuotteita; Teosyal, Princess ja Hydryalix. Hinta tuotteen ominaisuudesta riippuen 159-259/ruisku. Ohuimmat tuotteet edullisimmat.

Chrystalys 319,- (esim. poskien täyttö)

PRP-hoidot 250/1. putki, seuraavat 100/kpl 

Mesolangat 14-29/kpl, vartalolangat 39-99/kpl