Kärsitkö suolistokivuista, ummetuksesta, ripulista, närästyksestä, refluksista, ärtyneen suolen oireyhtymästä, turvotuksesta tai jatkuvista ilmavaivoista?

Koskaan ei ole liian myöhäistä ennaltaehkäistä sairauksia / lisäongelmia.


SUOLISTO KUNTOON- luento Helsingissä 15.3 klo 18-20. Juhlatila M6, Mannerheimintie 6A. 

Luennolla saat tietoa yleisimmistä suolisto-oireista ja miten niitä voidaan tutkia erilaisin laboratoriotutkimuksin. Kuulet mitä ravinto vaikuttaa oireisiin sekä miten oireita hoidetaan elintapa- ja ravintomuutoksien avulla. 


FLT Ravintovalmentaja® Vilma Kohonen ja 

sis.kir.sairaanhoitaja Ritva SahaTähtäimessä elintapa- ja elämäntapamuutos? 

Mietitkö mitä pitäisi tehdä?


Ei taikatemppuja eikä oikoteitä, ainoastaan päämäärätietoinen eri asioiden ja muutostarpeiden kartoitus yksilöllisesti räätälöimällä. 

Tietyt kokeet ja testit ohjaavat muutosten suunnan ravinto-, liikuntasektoreilla ja lisäravinteissa johtaen pysyviin tuloksiin. Useiden sairauksien puhkeamista voidaan vähintään lykätä eteenpäin ja hankkiutua hoitoon ajoissa.

Valmista kaavaa ei ole, koska olemme kaikki erilaisia. Kartoituskäynnillä selviää mihin omaa polkua kannattaisi ohjata. 

Varaa aikasi 0405270729


-----------------------------------------------------------------------------


Hetkenä jolloin huomaat lähipiirin vanhuksen toistavan samoja asioita tai puhuvan outoja, varaa hänelle kartoitusaika mukavasti kotisohvalla toteutettuna. 

"Norsun muisti"- pakettimme sisältää sydänfilmin, kattavat verikokeet ja muistitestin josta tulokset kerrotaan henkilölle itselleen sekä tutkimuksen järjestäneelle omaiselle. 

Ajoissa aloitettu muistilääkitys auttaa vahusta asumaan kodissaan viimeiset kymmenen vuotta verrattuna epämukavaan laitoshoitoon. Halpa sijoitus joka maksaa itsensä monella tavalla takaisin moninkertaisesti.


-----------------------------------------------------------------------------


Epämääräiset oireet, kivut ja väsymys ovat useimmiten lääkärillä käynnin syitä. Vastaus vaivoihin jää monesti löytymättä.  

Harva ihminen saa tarpeeksi polttoainetta, vitamiineja ravinnosta. Käytetyt lisäravinteet voivat olla mitättömän pieniä.

Lisäravinteiden tarve voidaan tasan tarkkaan mitata laboratoriokokeilla. 

Ennaltaehkäisy on aina nopeaa, halpaa ja järkevää verrattuna puhjenneen sairauden hoitoon.

Varaa aikasi 0405270729


JOULUN AIKANA PALVELEMME TAVALLISTA RAJOITETUMMIN. 

Soita milloin vain 0405270729, soitamme perään ellemme pääse vastaamaan.

Ajanvaraukset ja kiireettömät asiat myös mailitse: info@pr2y.fi


Välipäivinä palvelemme normaalisti. 

Tervetuloa kartoittamaan tilanne joulun ajan syömisten jälkeen ja ennen tipattoman tammikuun tai muiden uudenvuodenlupausten aloittamista!
JOULULAHJAKSI PITKÄKESTOISEN HYÖDYN TUOVA LAHJAKORTTI


Tänä vuonna ei tarvitse viedä vanhuksille samaa suklaarasiaa kuin joka vuosi aiemminkin. "Norsun muisti"- lahjakortti maksaa itsensä takaisin ajallaan, lisäksi lapset saavat sen kotitalousvähennykseensä.

Terveydestä on monta tapaa huolehtia. Kuka tietää mikä on paras, välinpitämättömyys on varmasti huonoin keino. Moni sairaus on estettävissä säännöllisillä kontrolleilla, jolloin tulossa olevat ongelmat voidaan poistaa ennen kuin iskevät päälle. Voit teettää mitä tahansa laboratoriokokeita, et tarvitse lähetettä. Sairaanhoidossamme kannatamme ennaltaehkäisevää ja kuntouttavaa toimintaa. Hoidamme myös pitkäaikaissairaita empaattisesti, tarpeiden ja toiveiden pohjalta.

Muistisairauden alkaminen / eteneminen on helppo estää toimimalla ajoissa. Kun läheinen alkaa toistaa samoja juttuja tai puhua outoja, kannattaa toimia välittömästi. Saadaan henkilö geriatrille, muistilääke käyttöön ja parhaimmillaan vanhus elää viimeiset kymmenen vuotta kotonaan toimintakykyisenä verrattuna pysyvään laitoshoitoon höpöjä puhuvana liikuntakyvyttömänä ihmisrauniona. ”Norsun muisti”- pakettimme sisältää sydänfilmin, erittäin kattavat verikokeet ja muistitestin joista vastaukset kerrotaan asiakkaan lisäksi tutkimuksen tilanneelle omaiselle. Erinomainen lahja vanhemmille, kulut omaan kotitalousvähennykseen. Hinta 249,-

(laboratoriosivuillamme erittely)

VITAMIINITIPPA


Vitamiinitippa tuo potkua arkeen, pirteyttä päivään ja suorituskykyä tiettyyn H-hetkeen. 

Aivan huikea joululahjaidea!

Vitamiinipitoisuusmittaukset myös valikoimissamme